VSO/TSO/BSO


Voorschoolse opvang (VSO)

Voorschoolse opvang is vanaf 06.45 uur tot schooltijd. U kunt gebruik maken van voorschoolse opvang op vaste dagen, zodat u voor de files uit naar uw werk kunt of omdat u een vroege dienst moet draaien.  De voorschoolse opvang van Partou is elke dag geopend. Vanaf 06.45 uur is uw kind welkom om rustig wakker te worden, een spelletje te spelen met een vriendje of vriendinnetje, een tekening te maken of heerlijk voorgelezen te worden in de zithoek. Alles onder begeleiding van een vast team gediplomeerde pedagogische medewerkers. Geen gehaast op de vroege morgen en altijd een goede start op school!

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

We hanteren op school een verkort middagpauze model. Binnen dit model krijgen de kinderen een pauze van 45 minuten; 15 minuten lunchen en 30 minuten buitenspelen. De tijden kunnen per klas verschillen. De kosten voor een jaar tussenschoolse opvang bedragen 150 euro. De kinderen spelen buiten onder toezicht van ervaren medewerkers. Medewerkers van Partou en de Combibrug begeleiden de kinderen en bieden verschillende activiteiten aan.
U bent vrij om uw kind tijdens de lunchpauze thuis te laten eten. De genoemde kosten gelden dan vanzelfsprekend niet. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de adjunct-directeur van de locatie.

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Samen zorgen, samen spelen en samen groeien. Daar staan wij voor. Want gelukkig ben je als je plezier hebt. Als je liefde krijgt en aandacht. Als je verschillende vrienden hebt om mee te spelen. Als je de ruimte krijgt om te oefenen, te vallen en weer op te staan. En van alles op een speelse manier te ontdekken. Over wie je zelf bent, over andere mensen. Over de wereld, dicht bij huis én verder weg. Als je mag meedoen en mag bijdragen. Deze positieve ervaringen zorgen ervoor dat je brein groeit en dat je vertrouwen hebt. Dat je met een open en nieuwsgierige blik kijkt naar andere mensen. En flexibel en veerkrachtig kan omgaan met veranderingen en uitdagingen. Van daaruit kan je op en positieve manier bijdragen aan de samenleving. Nu en in de toekomst.

Kinderopvang is een grote verantwoordelijkheid. De kinderjaren vormen immers de basis voor je verdere leven. Samen met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen kunnen wij het verschil maken. Op basis van onze visie wordt daarom op elke groep en iedere dag gewerkt aan veerkracht, geluk en zelfvertrouwen. Onze jarenlange ervaring combineren we met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo laten we ons inspireren door geluksprofessoren, breinexperts, raketgeleerden, antropologen, pedagogen, deskundigen op het gebied van bewegen en voeding. En werken we nauw samen met verschillende grote universiteiten (van Nederland).

Niet voor niets stelt ook de overheid hoge eisen aan de kwaliteit van de kinderopvang. Het is onze opdracht om invulling te geven aan de vier pedagogische doelen, zoals beschreven in de Wet kinderopvang en in het Besluit kwaliteit kinderopvang. Deze doelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en verweven met onze manier van werken.

Wij bieden ouders een aanbod van verschillende pakketten:

Voorschoolse opvang: 06.45 uur – aanvang schooltijd
Vakantie–opvang: 07.30 uur – 18.30 uur
Buitenschoolse opvang: na school – 18.30 uur

Keuze uit:

  • standaardpakket = schoolweken + vakantieweken
  • schoolwekenpakket = alleen schoolweken

Wilt u een keer kijken of uw kind inschrijven? Dat kan via onze site:
Partou Pieter van Slingerlandstraat
of
Partou Bolderberg